ЗА НАС

Животът е безценен! 

Асоциация Био мрежа (Мрежа за живот) е сдружение с нестопанска цел, което работи активно за създаването на обществени нагласи и политики в областта на здравословния и природосъобразен начин на живот.

БИО МРЕЖА 

  • Провокира нови инициативи с обществено значение в областта на двигателната активност, храненето и достъпността на информация;
  • Работи за промяна на нагласите във всички нива на обществената комуникация и синхронизиране на медийната среда;
  • Подготвя проекти, предназначени за всички възрасти и в обхвата на местните, държавните и международните управленски приоритети;
  • Съдейства за превенция на широко разпространени заболявания, свързани с вредни двигателни и хранителни навици;
  • Подкрепя хората и организациите, чиито стремеж е постигането на устойчив баланс и хармония с природата на нашата планета;
  • Организира срещи, пресконференции, информационни дни, презентации и фестивали.

Био мрежа е институционална организация отворена за всеки, готов да утвърждава ЖИВОТА, като безценен дар.

ЗАЩО БИО?

Да мислиш за тялото си като за безценно притежание, като за храм, обитаван от търсещия дух на съзиданието. Да търсиш и създаваш хармония, радост, щастие. Да твориш и да споделяш сътвореното. Да достигаш онова състояние на духа, в което се чувстваш лек и свободен, а пространствата във Вселената са само един замах на крилете или подскок над времето. Да се радваш на добро здраве и съзидателен живот. Единството на духа и тялото е онази предпоставка, която ни кара да преодоляваме трудностите и да реем умовете си далеч в бъдещето, където да създаваме нови хармонични светове.

БИО – означава Живот. БИО – означава Здраве. БИО е начин на мислене.

Асоциация БИО мрежа (Мрежа за Живот) е сдружение с нестопанска цел, което работи активно за създаването на обществени нагласи и политики в областта на здравословния и природосъобразен начин на живот.

МИСИЯ

Нашата мисия е да променим мисленето и нагласата на хората в посока здравословен начин на живот, чрез движение и правилно хранене.

Животът е безценен дар!

НИЕ СМЕ БИОМРЕЖА

Събра ни желанието да надградим постиженията си в личен и професионален план.

Обедини ни стремежът да бъдем полезни за тези, които познаваме и тези, с които предстои да се запознаем.

Привлече ни темата за здравословня начин на живот – тема, вечна като живота; тема – пълна с възможности.

Времето след това ни показа, че усилията ни са в правилната посока.

Да впрегнем уменията си в полза на хората, да видим усмивките по лицата им, благодарността в очите им – незабравимо е.

Всеки ден търсим и ще продължаваме да търсим нови идеи, в които да хвърлим сили и енергия, за да се наслаждаваме отново и отново на тези незабравими моменти.

Тръгнахме по този път и колкото по-напред продължаваме, сме щастливи да открием: нови хоризонти, нови идеи и нови приятели.

Станете и Вие част от Приключението БИОМРЕЖА!

ОСНОВАТЕЛИ

Асоциация Био Мрежа