Зареждам...
РЕАЛИЗИРАНИ
За нас е изключителна чест да кажем, че изброените тук събития са създадени, организирани и успешно реализирани от Асоциация "БИО МРЕЖА". През 2015 година стартирахме с нашите инициативи, посветени на здравословния начин на живот.

"Зеленчуци, който не яде ... :)" беше наша идея, която реализирахме, като участвахме в рождения ден на Логопедична детска градина - Варна, където поднесохме по изключително интересен начин подаръци и организирахме забавни игри за малчуганите. Още тогава се зароди идеята по време на нашите събития символично да присъстват два изключително важни елемента - вода и ябълка.

Първото издание на "Семейни игри" в България стартира във Варна и БИО МРЕЖА беше организатор и партньор в инициативата.

Националната семейна кампания "БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ" също беше наше дело и се проведе при небивал интерес и широк обществен отзвук.

През 2016-та година насочихме усилията си и към храненето. Кампанията с поредица от събития "Трапезата на моето семейство" имаше достойно начало с "Лимецът, вълшебна храна за нашата трапеза". Скоро след това се събрахме на "Чай с пай в Кафе-Мафе".

Тук ще добавяме информация за други реализирани събития. Подробности за тях четете, като последвате връзките в текста или директно изберете опция от падащите менюта в ляво.