Зареждам...
05 Септември 2015
СЕМЕЙНИ ИГРИ Варна 19 септември
На 19 септември 2015 г планираме провеждането  на  първото градско събитие, насочено към семействата във Варна. Събитието е под наслов "СЕМЕЙНИ ИГРИ - Моето сплотено семейство".
 
Ние от Асоциация БИО МРЕЖА, в качеството си на организатори на събитието за град Варна, каним варненските семейства да се запишат и участват активно в едно уникално преживяване, което е важен фактор за сплотяване на семействата и неизчерпаем източник на незабравими семейни спомени. Какво по-хубаво от това цялото семейство да се забавлява заедно и да споделя щастието си под формата на игра!?
 
Съхраняването на семейните ценности, зравословното хранене и активното движение са наша грижа и цел и по тази причина желаем да направим провеждането на това събитие регулярно и да приобщим колкото е възможно повече от семействата във Варна.
 
Повече информация за игрите можете да намерите на официалните сайтове на Община Варна, както и на информационните канали на асоциацията www.bionet.bg и на фейсбук страницата ни www.fb.com/bionet.bg