Зареждам...
30 Септември 2015
Раздвижи се във БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ

Стартира уникалното и мащабно спортно събитие "БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ 2015-2016", което ще раздвижи българите и обещава да се превърне в любимо занимание на много български семейства от цялата страна за година напред.

Забавно е, когато родителите не само разказват за игрите от своето детство, но и играят заедно с децата. Стрелба с фунийки, състезание с лагерни колички, семеен волейбол, катапулти, дама, ластик и още много игри са подготвени за старта тази неделя на 4 октомври в Морската градина във Варна пред сцена Раковина от 11.00 часа.

Градски, областни и национални кръгове на игрите ще превърнат "БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ" в предмет на оспорвани разговори и ще разпалят състезателния дух на българите.

Семейството като отбор, семейството като мощна сила - с опита и силата на родителите, с хитростта, ловкостта и въображението на малчуганите. Всичко това обещава безброй емоции и нестихващо забавление.

Стартираха предварителните записванията на сайта www.bionet.bg
Кандидатите за участие ще могат да изберат в кой най-близък до тях град да се състезават, за да спечелят много подаръци и награди от спонсорите VIVACOM (www.vivacom.bg), КК Албена (www.albena.bg), Ресторанти Фратели (www.fratelli.bg), Творческа къща Creative (www.gretasart.com) и много други.

В условията за участие е предвидено отборът (семейството) да е поне от 3 (трима) - двама възрастни и едно дете. Най-малките участници ще са на 4 годинки, а по време на игрите е възможно няколко семейства да образуват по-голям отбор.

    Организаторите от Асоциация БИОМРЕЖА (www.bionet.bg), Община Варна (www.varna.bg) и Увеселителен парк Приказката (www.prikazkata.com) са готови да посрещнат подобаващо всички желаещи. Медицински екип, охрана, професионално озвучаване, атрактивни демонстрации, музика и екип от доброволци са само част от взетите мерки за спокойното и весело провеждане на надпреварата.

Ще има ябълки и минерална вода за всички.

За връзка с организаторите:
office@bionet.bg - 0887705214