Зареждам...
23 Април 2022
Организираме РИБКА ФЕСТ
Асоциация БИОМРЕЖА показва своя Регионален пътеводител РИБАР И КУЛИНАР на предстоящите ТРИ издания на РИБКА ФЕСТ – в общините Аврен, Бяла и в Долни чифлик. На тях ще се демонстрират обичаи при приготвяне на традиционни ястия от морски и рибни продукти. Заведения за хранене на специални щандове ще предлагат храна, която атрактивно ще се представя от майстори – кулинари, рибари и хора, свързали живота си с морето и рибарството. По време на фестивалите ще се организират съревнования с награди за най-добрите. Дегустации на свежо приготвени рибни ястия и възможности за закупуване на прясна черноморска риба от местни рибари са само част от атракциите по време на РИБКА ФЕСТ. Хубаво е не само уловът да бъде „запечатан“, особено когато е в големи размери - така той ще разсее съмненията и ще разпали още много нови сърца за риболова.
 
От Асоциация БИОМРЕЖА обещават да запечатат и впечатленията и усмивките на всички гости на фестивалите – с. Здравец – в Еко коплекс Здравец от 17:00 часа на 29.04., в гр. Бяла – на централния площад пред музея на 30.04. от 11:00 часа и в с. Старо Оряхово – в централния парк на 01.05. от 11:00 часа.
Фестивалите се изпълняват по проект РИБКА ФЕСТ, договор BG14MFOP001-4.028-0004-C03, финансират от МИРГ БЧС Бяла-Долни чифлик-Аврен Мярка 4

Подкрепа за създаване на партньорства, разработване на иновативни идеи, популяризация на региона за инвестиции и туризъм, разнообразяване на културния и социален живот, учение през целия живот и придобиване на знания и умения.


Тази публикация е подкрепена от ОП Морско дело и рибарство и ЕФМДР. Съдържанието й отразява единствено възгледите на авторите, и финансиращият орган не носи отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.