Зареждам...
01 Септември 2016
Варна полудя по ретро игрите
Първото издание на БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ във Варна премина при огромен интерес

Уникално зрелище събра варненци преди седмица в морската градина. Неочаквано за всички, игрите на България ИГРАЕ се оказаха толкова привлекателни за деца и възрастни, че организаторите не смогваха да запишат желаещите да се включат.
- Ние искаме само да играем, нищо че са свършили предвидените награди - каза баща, който доведе семейството си на игрите.
Не бяха малко и тези, които с надежда играха в томболите за атрактивните спонсорски награди.

Над 650 души от 170 семейства се включиха, а още поне толкова станаха зрители на едно истински вдъхновяващо събитие на открито.

Деца на възраст от 3 до 15 години за пръв път узнаха на какви игри са играли техните родители - формула "лагерни колички", стрелба с фунийки, гигантски прашки, вързани налъми, семеен волейбол и още много умело подготвени от Увеселителен парк Приказката.

Общата цел в надпреварата бързо превърна участващите семейства в сплотени отбори.

"Невероятно е, върнахте ме в детството"; "Чудесни игри, искаме да ги организирате по-често"; "Кога ще дойдете пак?"; "Невероятно забавление за възрастни и деца - изпотихте ни!"; "Раздвижихме се сериозно в почивния ден."; "Това беше един незабравим ден за цялото семейство, благодарим Ви!"; "Перфектна организация! Браво! Отново бихме участвали в БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ" - това са само част от думите, които участниците казаха или написаха след състезанието в специалната "Книга за впечатления", която ще придружава игрите по пътя им из цялата страна.

Движение и здравословна храна - постигнахме го в тази една неделя, можем да го постигнем всеки ден. На терена се тичаше много, страстта към игрите разпали желанието за победа. Изядоха се много ябълки и се изпи много минерална вода - това е нашето послание - казаха организаторите от Асоциация БИОМРЕЖА.