Зареждам...
20 Декември 2022
БИОМРЕЖА в проект „Активизъм, воден от младежи".
Развълнувани сме да ви съобщим, че ние от Асоциация БИОМРЕЖА ще участваме като партньор в проект „Активизъм, воден от младежи“.
????Основна цел е да се анализира онлайн опита на младите хора в движенията за социален активизъм, включително техните предпочитания, теми, използване на език и възприемано въздействие. Той ще подкрепи младите да насочат своята енергия, креативност и стремежи и да станат бъдещи активисти. ???????? ♀️ ???? ♀️
Предложените програми ще изградят умения, знания и увереност на младите хора, като същевременно им помогнат да изразят по-ефективно гласа си, да изградят взаимоотношения с лицата, вземащи решения, и да премахнат социално-културните и институционалните бариери.
????По време на проекта ще бъде изградена нова дигитална платформа за активизъм, ръководен от младежи.
Тя ще им даде възможност техният глас да бъде чут, участвайки в обществения живот чрез алтернативни средства като онлайн форуми, текстови съобщения от мобилни телефони и социални медии.
Координатор на проекта е Youth on Board, а партньори на проекта са Cuicui Studios от Испания, Youth Eurasia от Турция и ние от Асоциация Биомрежа.
Новото ни приключение тепърва започва!
Следете профила ни, за да научите повече за YLA!