Зареждам...
Чай с пай в Кафе-Мафе

 
На 10 декември от 17.00 до 18.30 ч в КАФЕ МАФЕ.
Вход – свободен
ЧАЙ – безплатен

Този път в центъра на нашата трапеза слагаме ЧАЙ.
Напитка – ароматна и полезна, с различни вкусове, позната по целия свят, неустоима и вълшебна, вплитаща интересни традиции, на места даже церемониална. 
Напитка, стопляща семейната трапеза.

Организатор СНЦ АСОЦИАЦИЯ БИОМРЕЖА в партньорство със СНЦ ХРАНА ЗА РИТЪМ И ЖИВОТ.

В рамките на час и половина ще пием чай с интересни и любопитни събеседници, които ще са полезни на всеки от нас по темата за вкусовете, начина на приготвяне и полезността на чая, а също по основната тема за българската трапеза, носеща здраве на цялото семейство.

Този път в центъра на нашата трапеза сложихме ЧАЙНапитка – ароматна и полезна, с различни вкусове, позната по целия свят, неустоима и вълшебна, вплитаща интересни традиции, на места даже церемониална. Напитка, стопляща семейната трапеза. Наши домакини бяха любезните дами от Cafe-Mafe, а организатори ние от СНЦ АСОЦИАЦИЯ БИОМРЕЖА в партньорство със СНЦ ХРАНА ЗА РИТЪМ И ЖИВОТ.

В рамките на час и половина пихме чай с интересни и любопитни събеседници, които бяха полезни на всеки от нас по темата за вкусовете и начина на приготвяне на чая. Говорихме за лавандулата и чай от лавандула. Теглихме чаени късметчета с награди и похапнахме вкусен пай.